„Dar din Dar se face Rai” organizat la Hotar

804
Proiectul „Dar din Dar se face Rai” organizat de elevii clasei a VI-a de la Scoala Gimnaziala nr. 1, Hotar si coordonat de dir. Puie Crina alaturi de prof. dirigine Popa Alexandra Madalina a avut ca scop colectarea de alimente si haine pentru 5 familii nevoiase din comuna Horar.
Pe 17 decembrie, s-a dat startul proiectului printr-un Targ de Jucarii organizat în incinta școlii. Elevii au reusit sa stranga in felul acesta o suma de bani pentru a-si ajuta colegii care acum, in prag de sarbatori, trec prin probleme financiare.
Astăzi, in compania dirigintei, elevii au pornit la colindat ducand nu numai vestea nasterii lui Isus, ci si alimente, produse de ingrijire, haine si jucarii acelor familii.
Proiectul si-a atins scopul atat prin faptul ca a oferit un sprijin celor care trec prin nevoi, cat si prin faptul ca a lasat in urma multa bucurie, zambete si speranta.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.