Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

465
HAMZA NICOLETA-ADRIANA

 

 

HAMZA NICOLETA ADRIANA, de 34 de ani, din localitatea bihoreană Lăzăreni, a plecat de la domiciliu, în luna martie a.c., fără a anunța familia, și nu a mai revenit. 

Cea în cauză a mai plecat de acasă voluntar, în repetate rânduri, fiind găsită de fiecare dată de polițiști sau de familie.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate 58 kg., faţă ovală, ten măsliniu, ochii căprui, păr negru, tuns scurt, o aluniță deasupra ochiului drept, privire sașie.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pulover alb cu model floral de culoare roșie, pantaloni de stofă neagră, papuci de cauciuc negri, iar pe cap purta o căciulă neagră.

 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

 

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută

în sânul familiei !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.