Cros la Vadu Crisului

298

Vineri la pranz, in zona terenului de fotbal din Vadu Crisului, a avut loc o noua editie al „Crosului de toamna” , o competitie care are deja o tradiţie in comuna de pe valea Crisului Repede. La intrecerea organizata de catre Primaria , Consiliul Local Vadu-Crisului, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Bihor, Asociatia Sportul pentru Toti,Asociatia Simona Kadas si Colegiul Tehnic Vadu Crisului au participat 50 de tineri . Traseul a fost asigurat de catre o patrula de politiei locale . Vreme excelenta pentru alergare, concurentii pornind pe categorii de varsta, traseul fiind in zona primarie-terenul de fotbal.

 

Categoriile de varsta au fost sub 6 ani, 6-8 ani, 9-10 ,11-12 , 13-14, 15- 16 si 17-19 ani

Concursul s-a organizat atat pentru baieti cat si pentru fete. Premierea castigatorilor a fost facuta in sala de sport al localitatii de catre Hasas Ioan, viceprimarul localitatii si din partea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bihor de domnul Gradinaru Gheorghe si sotii Kadas din partea Asociatiei Simona Kadas . VicePrimarul Hasas a multumit copiilor si profesorilor de sport pentru participare la acest concurs si a urat succes pentru activitatile urmatoare. Simona Kadas a evidentiat importanta miscarii, a alergarii in randul tinerilor pentru a avea o societate cu oameni sanatosi.

dsc_0111-600x900

În urma competiţiei au ieşit câştigători

6-8 ani: Manole Victoria la fete şi Papp Botond la băieţi;

9-10 ani: Pop Sorina la fete şi Ivan-Leţ Bogdan la baieti;

11-12 ani: Brândaş Sonia la fete şi Kovacs Alex la băieţi;

13-14 ani: Cioara Alina la fete şi Chirilă Dacian la băieţi;

15-16 ani: Roşian Valentina la fete şi Gherman Cristian la băieţi;

17-19 ani: Gubics Marius la băieţi

Castigatorilor li s -au inmanat cupe, diplome si medalii din partea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bihor si , tricouri, dulciuri,produse Avon din partea Asociatiei Simona Kadas si premii in bani din partea Consiliului Local si Primariei Vadu Crisului.

dsc_0126-600x900

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.