Credinciosii au mers la mormintele celor dragi de Ziua Morților

266

Este Ziua Mortilor, cum ii spun credinciosii, o sarbatoare a celor disparuti. Oamenii se roaga la mormintele celor dragi, aprind candele, aduc coroane si lumanari, este o sarbatoare a catolicilor, adoptata si de ortodocsi.

 

Pietele sunt aglomerate. Oamenii vin sa cumpere flori si coronite, toata ziua, credinciosii vor merge în cimitire in amintirea celor disparuti.

fb_img_1478078625970

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.