Copii bolnavi de rujeolă la Aleșd si Telechiu

452

Direcţia de Sănătate Publică Bihor a anunţat că în judeţ sunt înregistrate 22 de cazuri de rujeolă, dintre care 9 au apărut în ultimele două săptămâni. Cele mai multe din aceste îmbolnăviri sunt în zona Aleşd, iar cele mai recente două cazuri sunt din satul Telechiu, unde doi copii, unul de 6 ani şi altul de 6 luni, au ajuns la spital, bebeluşul chiar în stare gravă.

 

Autoritatile avertizeaza ca focarele sunt in comunitatile cu acoperire vaccinala scazuta, deasemena reprezentantii Ministerului Sanatatii fac apel catre parinti sa respecte calendarul de vaccinare pentru sanatatea copiilor.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.