Consurs foto – Economie si turism – Promovează Bihorul

319

Universitatea din Oradea – Facultatea de Științe Economice – Departamentul de Economie, Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor lansează un concurs de fotografie destinat în special elevilor de liceu din județul Bihor și din regiune, participarea fiind însă deschisă oricărui tânăr cu vârsta între 14-19 ani, înmatriculat într-o instituție de învățământ din România.

 

concurs-foto-turism-bihor

Scopul acestui concurs este promovarea județului Bihor ca destinație turistică prin intermediul imaginilor și conștientizarea tinerilor cu privire la valorile naturale și antropice existente pe teritoriul județului nostru.

Concursul se va desfășura în 2 etape:
Etapa 1 – 05-30 octombrie 2016 – perioada de inscriere a fotografiilor.
Etapa 2 – 1-15 noiembrie 2016 – perioada de votare online a fotografiilor intrate in concurs
urmând ca festivitatea de premiere cu evenimentele aferente să aibă loc pe data de 23 noiembrie 2016.

Sectiunile in care se vor inscrie fotografiile vor fi:

  • Obiectiv turistic din Bihor;
  • Peisaj turistic din Bihor;
  • Oameni din turism care m-au impresionat;
  • Activităţi turistice.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.