Cod galben în Bihor ! 

275

Atenţionare de tip nowcasting de cod galben  emisă de  Administraţia Naţională de Meteorologie.

 

Sunt afectate localităţile Aleșd, Aștileu, Aușeu, Borod, Bratca, Bulz, Căbești, Cefa, Ceica, Copăcel, Dobrești, Drăgești, Gepiu, Hidișelu de Sus, Holod, Husasău de Tinca, Lăzăreni, Mădăras, Mădăraș, Măgești, Nojorid, Oșorhei, Pomezeu, Roșia, Sâmbăta, Sânmartin, Sănnicolau Romăn, Șuncuiuș, Tinca, Toboliu, Vadu Crișului, Vârciorog.

 
Avertizarea este valabilă între orele 21 şi 22, interval în care se vor semnala averse de ploaie care vor depăși 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.