Centura Aleşdului, blocată

1049

„La procedura de atribuire a Centurii oraşului Alesd s-a depus în ultima zi o contestaţie de către o firmă spaniolă care era pe locul 2, ceea ce poate duce la prelungirea procedurii cu înca 6 luni dacă se ajunge la Tribunal. Dacă contestaţia se soluţionează în prima fază, la Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor, totul s-ar putea termina în două săptămâni. Ceea ce pot eu să promit e că mă voi lupta, în continuare, pentru această centură care e vitală pentru dezvoltarea oraşului Aleşd” , spune primarul Ioan Todoca.

 

Lucrarea de 17 milioane de euro e blocată iar fiindcă la deviz există o diferenţă de 4000 euro, care, se pare, că provine dintr-o virgulă pusă greşit. Suficient însă ca firma care s-a aflat pe locul II la licitaţia câştigată de un consorţiu româno- spaniol să conteste licitaţia.

Citeste articolul complet pe bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.