Cel mai tânăr marcator din Liga a IV-a este de la Crișul Aleșd

642

La 15 ani şi 7 luni, Adrian Horvath (Crişul Aleşd) a devenit unul dintre cei mai tineri marcatori din actuala ediţie a Ligii a IV-a Bihor.

 

Debutant în partida FC Universitatea – Crişul Aleşd, scor 1-2, atacantul a deschis scorul în debutul reprizei a doua. Horvath a început fotbalul la 10 ani cu antrenorul Dragoş Enache, iar din 2013 este legitimat la Crişul Aleşd, unde a lucrat cu Răzvan Şoit şi apoi cu Cătălin Costea, managerul clubului.

„De anul trecut a făcut pasul la juniorii A1, unde am observat că are calităţi şi este mai talentat decât copiii de vârsta lui. Este un jucător agil, inteligent şi are execuţii foarte bune. Un număr 9 pur! Am decis să-l promovez la prima echipă şi l-am folosit în jocurile de pregătire şi a marcat de două ori. Săptămâna trecută a debutat în Cupa României şi a scos un penalty în partida cu Unirea Bratca, iar sâmbătă am decis să-l folosesc şi în campionat cu FC Universitatea. Nu a rămas dator şi a marcat chiar la debut. Am încredere în el şi sper să nu se piardă pentru că are calităţi care l-ar putea propulsa la alt nivel”, spune Cătălin Costea, managerul CS Crişul Aleşd.

Sursa: Bihon

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.