Căruţă lovită în plin la Sinteu. Un bărbat a fost rănit

696
Foto arhivă

Un accident rutier a avut loc, vineri, 11 noiembrie în jurul orei 17.40, pe D.N. 1 H, în localitatea Șinteu.

 

Un bărbat de 61 de ani, din Șuncuiuș, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat cu partea din față a autovehiculului o căruță condusă de un localnic de 56 de ani, din Șinteu, care circula pe timp de noapte, pe partea carosabilă, fără echipament corespunzător și fără elemente reflectorizante.

Potrivit inspectorului principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt I.P.J. Bihor in urma accidentului rutier, atât conducătorul căruței, cât și o femeie de 56 de ani, din Șinteu, au suferit leziuni.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.