Campania electorală se încheie sâmbătă

251

Campania pentru alegerile locale se încheie sâmbătă, la ora 7,00, după această oră fiind interzisă propaganda electorală – afişarea, lansarea sau distribuirea materialelor electorale,peste 18.000.000 de cetăţeni cu drept de vot sunt chemaţi duminică la urne.

 

Alegătorii se pot prezenta la urne duminică începând cu ora 7,00 şi pot să voteze până la ora 21,00.
La alegerile locale va fi implementat un sistem informatic de monitorizare a prezenţei la urne şi de prevenire a votului ilegal. Sistemul va fi funcţional în secţiile de votare de pe o tabletă utilizată de un operator, care va scana CNP-ul alegătorului şi va verifica dacă acesta a mai votat sau nu.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.