Cabană trăsnită la Vârciorog

401
Foto © Arhiva ISU Bihor

În noaptea de luni spre marţi, 16 august, pompieri Staţiei de Pompieri Aleşd au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o cabană din lemn situată în Vârciorog, apelantul numărului unic 112 precizând faptul că, în momentul efectuării apelului, acoperişul construcţiei era prăbuşit, flăcările manifestându-se la nivelul întregii cabane se arata in comunicatul de presa remis de ISU Bihor.

 

Ca urmare a producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o trăsnetul, a ars construcţia din lemn, pe o suprafaţă de circa 80 de metri pătraţi.

Reamintim ca luni noaptea Bihorul era sub cod galben de furtună.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.