Un tânăr din comuna Brusturi, sat Păulești, dat dispărut de familie, este căutat de poliţiştii bihoreni

1549
BUSUIOC CIPRIAN
BUSUIOC CIPRIAN

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii Postului de Poliție Brusturi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați marți, 27 iulie, de familia unui bărbat de 29 de ani, din comuna Brusturi, sat Păulești, județul Bihor – BUSUIOC CIPRIAN – că acesta a plecat voluntar în cursul zilei de 26 iulie a.c., în jurul orei 07.30 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,72 m, greutate 75 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi albaștri, păr șaten. 

ÎMBRĂCĂMINTE: Căciulă neagră, vestă neagră, bluzon negru, blugi maro închis, teniși roșii.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.