Un bărbat din Brusturi a murit după ce căruța în care se afla a fost lovită de o mașină

8481
SMURD Bihor-800x562
Foto caracter ilustrativ

Joi, 23 ianuarie, la ora 18.45, pe DJ 191 A, în afara localităţii bihorene Ciutelec, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Popeşti, în timp ce conducea un autoturism

pe direcţia Ciutelec – Bogei, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un vehicul cu tracţiune animală neînregistrat şi neiluminat, condus în faţa sa în aceeaşi direcţie de un bărbat de 29 de ani din comuna Tăuteu, şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, un bărbat de 42 ani, din Brusturi, pasager în căruță, a suferit leziuni grave şi a fost dus la spital unde, din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva.

“Şoferul maşinii şi căruțaşul au scăpat cu leziuni uşoare. Etilotestul a indicat faptul că bărbatul de 29 de ani care conducea căruța avea o concentrație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.