Școlile şi grădiniţele din Brusturi, Măgeşti şi Vadu Crişului au rămas în online

681

Inspectoratul Școlar Județean Bihor a actualizat vineri, în urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar, baza de date cu rata de vaccinare a personalului din unitățile de învățământ de la nivelul județului Bihor, corelată cu rata de incidență.

 

Din cele 724 de unități de învățământ preuniversitar din județul Bihor 132 vor desfășura procesul de predare învățare online, iar 592 cu prezență fizică.

Printre şcolile şi grădiniţele care rămân cu procesul de predare şi învățare online se numără cele care există în comunele Brusturi, Măgeşti, si Vadu Crişului.

În Alesd, pentru că incidenţa îmbolnăvirilor cu Covid-19 este de 1,43 cazuri la mia de locuitori, toate şcolile şi grădiniţele funcţionează faţă în faţă.

Vezi mai jos scenariul de funcţionare pentru fiecare unitate de învăţământ din Bihor:

Situatie_scoli-26nov2021

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.