Polițiștii au prins în trafic un bărbat din Brusturi conducând fără carnet o mașină neînmatriculată

730
poliția rutieră -800x500
Foto caracter ilustrativ

Cercetat penal pentru conducere fără permis a unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Joi, 27 februarie, la ora 13.00, pe D.N. 1/P, în localitatea bihoreană Brusturi, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat în trafic un localnic de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere, un autoturism radiat din circulaţie, care avea aplicate plăcuţe cu un număr de înmatriculare, care erau atribuite unui alt autovehicul.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.