Percheziţii în Brusturi şi Spinuş pentru suspiciuni de fraudă în programul PNDL 2

2201
mascati3
Foto caracter ilustrativ
 

Șase percheziții au loc, miercuri, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, care vizează posibile infracțiuni în legătură cu încheierea și derularea unor contracte privind lucrări publice, finanțate prin programul PNDL2.

Potrivit portalului BihorJust, descinderile au loc la primăriile din comunele Brusturi și Spinuș, dar și la sediile unor firme și la domiciliul unei persoane.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, perchezițiile au loc atât în județul Bihor, cât și în județul Sălaj, scrie sursa citată.

În cauză, procurorii au parte de sprijin din partea polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Bihor.

Acţiunea s-a realizat într-un dosar care vizează „suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni referitor la încheierea şi derularea unor contracte privind lucrări publice, finanţate prin programul PNDL 2”.

Știre în curs de actualizare

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.