Nu mai dați foc vegetației uscate! Un bărbat a fost găsit carbonizat în localitatea Picleu, comuna Brusturi

2535
SMURD Bihor-800x562
Foto caracter ilustrativ

Nu mai dați foc vegetației uscate! Un bărbat a fost găsit carbonizat la locul producerii unui incendiu de vegetație uscată care s-a manifestat pe o suprafață de circa 10 hectare, în localitatea Picleu, comuna Brusturi.

 

„Apelul care sesiza incendiul și o posibilă victimă a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 14.30, moment în care, la locul indicat de apelant au fost mobilizați de urgență pompierii militari din cadrul Stației Aleșd. Din nefericire, ajunse la fața locului, forțele de intervenție au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani. Pompierii militari acționează în continuare pentru stingerea focarelor de incendiu”, a precizat pentru AlesdOnline, maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU ”Crișana”.

De asemenea, în momentul de față, pompierii din cadrul Stației Aleșd acționează pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Gheghie, iar echipajele Detașamentului de Pompieri Salonta intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată produs la un teren viran din Arpășel, a mai precizat Roșca.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.