Minoră de 14 ani din comuna Brusturi, pe bicicletă, lovită de o mașină. Șoferul a plecat de la locul accidentului

2768
ambulanta Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Accident rutier, sâmbătă la amiază în localitatea Păulești. O adolescentă de 14 ani, care se deplasa pe bicicletă a fost lovită de o mașină.

“Sâmbătă, 30 ianuarie, la ora 11.19, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U.112, că pe D.N.1 P, în localitatea bihoreană Păulești, o minoră de 14 ani, din comuna Brusturi, care se deplasa pe bicicletă, pe direcția Păulești – Brusturi, a virat brusc la stânga, fiind accidentată de un autoturism care circula în aceeași direcție. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto ar fioprit, ar fi coborât și ar fi discutat cu victima, iar după ce aceasta i-ar fi spus că nu a pățit nimic, a părăsit locul producerii evenimentului fără încuviințarea poliției”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Aleșd au identificat cu operativitate persoana bănuită că ar fi condus autoturismul implicat în accidentul rutier, ca fiind un bărbat de 71 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

“În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului”, a mai spus comisarul-șef Alina Fărcuța.

Septuagenară acroșată pe trecerea de pietoni

Vineri, 29 ianuarie, la ora 18.42, pe strada Calea Araduluidin municipiul Oradea, un bărbat de 32 de ani, din din municipiul Constanța, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe direcția B-dul Decebal – strada Oneștilor, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o femeie de 79 de ani, din Oradea, care traversa strada pe marcajul pietonal, din stânga conducătorului auto.

În urma accidentului rutier, orădeanca a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.