Inaugurarea unui teren de fotbal cu gazon sintetic la Brusturi

509

Locuitorii comunei Brusturi se pot bucura de un frumos şi modern loc de agrement. Inaugurarea terenului de fotbal cu gazon sintetic.

Primăria comunei a inaugural, un teren de fotbal cu gazon artificial din satul Brusturi, realizat cu fonduri din bugetul local și cu sprijin din partea Consiliului Județean Bihor.

Momentul festiv a avut loc duminică, în prezența unui public numeros. Printre cei care au răspuns invitației primarului Livia Bârlău de a participa la inaugurare s-au aflat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang, europarlamentarul Emilian Pavel, consilierii județeni Bujor Chirilă, Florian Oros și Sergiu David, dar și primari și viceprimari din județ, părinți, profesori și elevi.

Aceștia au asistat la slujba de sfințire, care a fost oficiată de către un sobor de preoți din comună, iar apoi au urmărit prima competiție sportivă găzduită pe noul teren sintetic, la care au participat elevi de la mai multe școli din Brusturi și comunele vecine.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.