Două femei, mamă şi fiică, găsite moarte într-o casă din Brusturi

5991
poliția criminalistică-800x526
Foto caracter ilustrativ

Două femei mama și fiica din Brusturi au fost descoperite decedate, vineri, 7 ianuarie în jurul prânzului, în locuinţă, vecinii fiind cei care au alertat autorităţile.

Echipajul SMURD, solicitat la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru cele două femei, care erau decedate de mai mult timp. 

Potrivit surselor AlesdOnline, cele două victime erau într-o cameră, în paturi diferite. O prima pistă posibilă a anchetatorilor este intoxicaţia cu monoxid de carbon.

„Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la imobilul în care locuiau cele două femei. Acestea, mamă și fiică, de 84 și 47 de ani, au fost găsite decedate în locuință. Cele două femei nu prezentau urme vizibile de violență, în prezent neexistând suspiciunea că ar fi fost victimele vreunei infracțiuni”, a precizat pentru AlesdOnline, purtătorul de cuvant al Politiei Bihor, comisarul sef Alina Farcuta.

Cauzele exacte ale decesului urmează a fi stabilite în urma efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, a mai spus Fărcuța.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.