Bărbat din Spinuș, reținut de polițiști pentru furturi din locuințe

650
Reținut
Foto caracter ilustrativ

Luni, 12 iulie, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un bărbat de 54 de ani, din comuna Spinuș, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat șiviolare de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc că, la 21mai a.c., în intervalul orar 21.49 – 23.34, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din localitatea bihoreană Ciuhoi și ar fi sustras 110 lei, o lanternă și un ceas smart, cauzând un prejudiciu estimat la 300 de lei.

De asemenea, acesta este bănuit că, la 31 mai a.c., în jurul orei 12.24, ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite într-un altimobil din Ciuhoi și ar fi sustras diverse obiecte de îmbrăcăminte și alte bunuri, cauzând un prejudiciu estimat la 200 de lei.

Același bărbat este bănuit că, tot la 31 mai a.c., în jurul orei 14.00, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil din localitatea bihoreană Sfârnaș, fiind surprins de către proprietar.

Polițiștii au recuperat de la cel în cauză o parte din bunurile sustrase din locuințe, precum și cheia folosită la pătrunderea într-unul dintre imobile.

Marți, 13 iulie a.c., polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia îl vor prezenta pe bărbatul de 54 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale față de acesta.

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.