Anexa unei locuințe din Cuieșd, comuna Brusturi în flăcări, în urma unui incendiu provocat de un aparat de sudură

491
 

O anexa a unei locuințe din Cuieșd, comuna Brusturi a fost cuprinsă de flăcări, sâmbătă la amiază, incendiul soldându-se doar cu pagube materiale.

Incendiul a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, la faţa locului fiind trimise două autospeciale de la Stației de pompieri din Aleșd.

La sosirea echipajelor de intervenţie, ardea anexa, flăcările ameninţând să se extindă la casa de locuit şi la altele anexe situate în apropriere. Incendiul a fost lichidat, focul transformând în scrum mare parte din anexă.

„Din primele cercetări a rezultat că incendiul a avut drept cauză folosirea unui dispozitiv de sudură”, este concluzia la care au ajuns pompierii.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.