UN TÂNĂR NE SOLICITĂ AJUTORUL !

5939
Sărăcuț Ioan
Sărăcuț Ioan

„Mă numesc Sărăcuț Ioan, de 34 de ani, din satul Beznea, comuna Bratca. O nenorocire s-a abătut asupra mea. În vara lui 2018 în urma unor investigații medicale la un nodul de la obrazul stâng, care era umflat, în urma un ei

biopsii efectuate la Oradea, am primit un diagnostic șoc: carcinom adenoid chistic parotidian (cancer la glanda salivară). Au urmat alte investigații la chirurgie maxilo facială, la Cluj, în vederea unei intervenții chirurgicale. În urma primei intervenții efectuată în luna februarie 2018, rezultatul histopatologic a fost dezastruos. Au rămas resturi tumorale multiple, care trebuiau eliminate. A urmat o a doua intervenție, dar rezultatele histopatologice au fost dezastruoase, care m-au dat peste cap. Resturile tumorale nu au putut fi îndepărtate, iar o nouă operație nu mai constituia o soluție. Am consultat numeroase comisii oncologice, care nu mi-au dat șanse, din cauza gradului avansat al bolii, dar m-i s-a recomandat un tratament în străinătate, o radioterapie cu protoni, posibilă la cinci clinici din Europa. În România nu există aparatura necesară. În urma unor investigații, o clinică din Germania, s-a oferit să mă ajute. Costul tratamentului, 70.000 euro!. Am întocmit un dosar pe care l-am trimis la Ministerul Sănătății, pentru subvenționarea tratamentului. Am primit răspuns, prin care Ministerul suportă doar costul tratamentului, fără alte cheltuieli suplimentare : alte analize, transport, cazare, translator și alte neprevăzute, a căror costuri estimate s-ar ridica la cca. 10 mii euro, sumă ce-mi depășește posibilitățile. Cu ajutorul oamenilor de bine și puterea lui Dumnezeu sper să mă vindec.”

Cont bancar Euro: RO15BTRLEURCRT0381767401 și cont în Ron, RO65BTRLRONCRT0381767401 deschise la Banca Transilvania.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.