Minoră accidentată în timp ce traversa neregulamentar strada în localitatea Bratca

1522
Smurd- Aleșd-ISU- Bihor
Foto caracter ilustrativ
 

Joi, 26 septembrie, la ora 14.20, pe drumul județean 108 I, în localitatea bihoreană Bratca, un bărbat de 30 de ani, din Lorău, județul Bihor, în timp ce conducea un

 

autoturism pe direcția Lorău – Bratca, a accidentat o minoră de opt ani, din Ponoara, județul Bihor, care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului public, din partea dreaptă a sensului de deplasare a autovehiculului.

În urma accidentului rutier, minora a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.