Cercetați penal după ce au fost depistați în trafic, în timp ce conduceau fără permis și sub influența alcoolului

266

Luni, 2 mai pe drumul comunal 232, în localitatea Șuncuiuș a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Piru, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool în aerul expirat.

 

In aceeas zi pe drumul județean 764/D, în localitatea  Bratca a fost depistat un bărbat din municipiul Timișoara, județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 1 mai la intersecția drumului județean 767 cu drumul județean 108,  în localitatea Tileagd a fost depistat un localnic de 35 de ani, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.