Bărbat din Bratca la volan fără permis oprit de poliție în Borod

1285
poliția rutieră -640x359
Foto caracter ilustrativ
 

Un barbat din Bratca a fost prins de poliţiştii rutieri din Aleșd la volanul unui autoturism, fără să deţină permis de conducere.

 

“Vineri, 29 noiembrie, la ora 17.41, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din comuna Bratca în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1, în localitatea Borod, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Aleşd.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.