Bărbat condamnat pentru loviri și alte violente depistat de polițiștii din Bratca

2381
arestat de politisti
Foto caracter ilustrativ
 

Vineri, 10 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Bratca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Rafila, județul Vaslui, urmărit național.

Judecătoria Arad a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 200 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.