Aproape 2.000 de metri cubi de lemne de foc confiscați valoric de polițiști de la o societate comercială cu sediul în comuna Bratca

817
lemne confiscate
Foto caracter ilustrativ
 

Aproape 2.000 de metri cubi de lemne de foc, în valoare de peste 308.000 de lei, confiscați valoric de polițiștii bihoreni, de la o societate comercială.

 

Miercuri, 3 aprilie, polițiștii Compartimentului Delicte Silvice – Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au acționat împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Oradea pe linia controlului circulației materialului lemnos și a respectării legislației silvice de către agenții economici de profil.

Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială cu sediul în comuna Bratca, județul Bihor, s-a constat că, în perioada 28 septembrie 2017 – 30 martie, ar fi expediat fără documente legale, 1.944,36 de metri cubi de material lemnos, fără provenință legală.

Societatea comercială respectivă a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 10.000 lei.

De asemenea, cei 1.944,36 metri cubi de lemne de foc expediați fără documente legale, în valoare totală de 308.348,4 lei, au fost confiscați valoric.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.