Accident cumplit în Damiș. Un tânăr a murit strivit de tractor

9148
Accident cumplit în Damiș
Foto caracter ilustrativ
 

Un tânăr a murit miercuri spre seară, la Damiș în timp ce efectua niște lucrări pe terenul său, proprietate personală, cu un tractor.

 

Terenul însă e în pantă și, la un moment dat, tânărul s-ar fi răsturnat cu tractorul, care l-a strivit.

“La faţa locului s-au deplasat un echipaj al staţiei de pompieri Aleşd cu o autospecială de descarcerea, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj medical care a ajuns cu un elicopter SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, maiorul Camelia Roşca.

Din nefericire tânărul a decedat din cauza multiplelor răni suferite.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările în care s-a răsturnat utilajul.

Cercetările vor fi continuate de poliţişti pentru a stabili împrejurările producerii tragediei.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.