O tânără bănuită că ar fi sustras bani din buzunarul unui septuagenar a fost depistată cu operativitate de polițiștii din Borod

290

Luni, 16 mai , polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U.112 de un bărbăt de 75 de ani, din comuna Borod, că, în timp ce se deplasa pe stradă, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul hainei 1.850 lei.

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o tânără de 18 ani, din comuna Borod.

Polițiștii din Borod au recuperat de la aceasta banii tocmai sustrași și i-au restituit proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Postului de Poliție Borod din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.