Lemne de foc fără documente

193

Joi, polițiștii Secției nr.1 de Poliție rurală Borod au depistat pe drumul județean 108 K, în localitatea Remeți, un bărbat de 67 de ani, Huedin, județul Cluj, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3,79 metri cubi de lemne de foc, specia fag, în valoare de 455  lei, fără documente legale.

 

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.