Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiștii din Borod

173

Miercuri pe drumul județean 764 D, în localitatea bihoreană Bratca, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Bratca, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără aviz de însoţire sau documente de provenienţă a materialului lemnos.

 

Materialul lemnos, în valoare de 360 lei, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Brătcuţa, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.