Femeia dată dispărută găsită moartă în Cornițel

6944
Foto ©️ AlesdOnline

Oamenii legii au găsit cadavrul unei femei în localitatea bihoreană Cornițel, comuna Borod, în zona unei benzinării dezafectate.

 

Potrivit primelor informații victima ar putea fi o tânără, Molnar Beata, căutată de poliţiştii din Cluj.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Poliţia Cluj.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-a deplasat la fața locului pentru a efectua cercetările specifice.

Tot acolo, au ajuns astăzi și poliţiştii criminalişti. Au ridicat probe, iar trupul femeii a fost luat de IML. Medicii legişti urmează să stabilească cum a murit exact femeia.


Citește pe același subiect:

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.