Fără permis, la volanul unui autoturism neînmatriculat

889

Duminică, 24 aprilie a.c., la ora 14.00, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitatea bihoreană Damiș, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere, un autoturism care avea expirată valabilitatea plăcuțelor de înmatriculare provizorie.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.