Depistat de polițiști în trafic, în timp ce conducea fără permis

115

Marți, 26 aprilie polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din Borod, în timp ce conducea un autoturismul pe drumul comunal 162, în localitatea Borod, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod din cadrulm Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.