Accident într-o padure din Borod, bărbat prins sub un TAF (foto)

15349
TAF răsturnat Borod
 

În această după-amiază a avut loc un accident de muncă într-o pădure din zona Borod. Din primele informații se pare că un bărbat a fost rănit de un TAF (utilaj forestier) care s-a răsturnat peste el. Bărbatul este angajat al Ocolului Silvic Aleșd.

Incidentul s-a produs în jurul orei 14:18, în localitatea bihoreană Borod. ISU Crișana a fost sesizat cu privire la producerea unui accident pe raza localității Borod, apelantul precizând faptul că o persoană a fost prinsă sub un TAF.

„La fața locului au fost mobilizate de urgență echipajele Stației de pompieri Aleșd, cu o autospecială de descarcerare și cu ambulanța de tip B2 a subunității, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul producerii evenimentului, victima fusese extrasă de sub autovehicul de cei prezenți. Nu s-a impus intervenția echipajului de descarcerare, aceasta fiind în stare de conștiență, dar cu fracturi și diferite traumatisme”, a declarat, Camelia Roșca, maior ISU Crișana.

Echipajele medicale i-au acordat primul ajutor bărbatului, iar ulterior i-au acordat îngrijirile de specialitate.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

UPDATE: Potrivit Dr. Beres Zsolt, medic primar de urgență în cadrul UPU Oradea, bărbatul are o fractură deschisă la femur și urmează să intre în sala de operație.

Știre în curs de actualizare…

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.