Biciclist accidentat mortal între Aleșd si Lugașu de Jos 

2552
Foto © Florin Mugur

Duminică seara în jurul orei 20:45, între localitățile Aleșd si Lugașu de Jos , „o șoferiță  de 38 de ani, din localitatea Peștiș, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Aleșd, a acroșat o bicicletă care se deplasa, în aceeași direcție, pe carosabil, neiluminată şi neechipată corespunzător, condusă de un bărbat de 23 de ani, din comuna Auşeu, acesta transporta pe portbagajul bicicletei un minor de 14 ani, din aceeași localitate”, conform comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

 

În urma accidentului rutier, bărbatul de 23 de ani, care conducea bicicleta, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, minorul de 14 ani, pasager pe bicicletă, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

 
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.