Bicicletă furată la Serani

462

Duminică, în localitatea Topa de Criș,  polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au prins în flagrant un bărbat de 26 de ani, din Aleșd, bănuit că ar fi sustras o bicicletă în valoare de 300 lei, de pe raza localității Șerani.

 

Polițiștii din Borod au recuperat de la cel în cauză bicicleta sustrasă și au restituit-o proprietarului, continuă  cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.