Bănuit de furt din casa de marcat a unui magazin din Popești

160

Joi, 19 mai  polițiștii Postului de Poliție Popești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Satu Mare, Județul Satu Mare, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Popești îl bănuiesc pe cel în cauză că, la 16 mai, profitând de neatenția angajatei unui magazin din localitatea bihoreană Popești, ar fi sustras 1.450 lei din sertarul casei de marcat a magazinului.

Polițiștii Postului de Poliție Popești continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.