Balul Bobocilor 2016 la Vadu Crisului

466

În data de 28 octombrie 2016 la Caminul Cultural din Vadu Crisului să va desfășura spectacolul concurs Balul Bobocilor 2016 al Colegiului Tehnic Nr.1 Vadu Crisului.

 

Tematica aleasă în acest an este „MAPAMOND ” care cuprinde 6 tari reprezentate de perechile de boboci ai Colegiului Tehnic din acest an : Rusia , Italia , Romania , Spania , India si Franta .

Intrarea se face pe baza de bratari care se pot achizitiona de la Darius Boer si Andrei Lontiș sau la intrare in incinta caminului cultural în ziua evenimentului.
0751 921 102 – Darius Boer
0757 033 546 – Andrei Lontiș

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.