Autoritatea Electorala Permanenta cauta operatori pentru sectiile de votare

320

Autoritatea Electorala Permanenta caută persoane pentru funcția de președinte și locțiitor la secțiile de votare de pe raza orașului Aleșd, pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.
Persoanele interesate trebuie să aibă cel puțin studii medii. Cererile se depun la AEP Oradea(sediul prefecturii) până cel târziu în data de 21 aprilie 2016 sau la Primăria Aleșd până la data de 21 aprilie 2016.
Informații suplimentare obțineți la sediul primăriei din Aleșd situat pe strada Bobalna, Nr.3 telefon: 0259/342539,fax 0259/342589.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.