Autoaccidentare la Uileacu de Criș

399

Vineri, 10 iunie pe D.N. 1, în afara localității bihorene Uileacu de Criș, un bărbat  din comuna Tileagd,  în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil umed.

 

Astfel, autoturismul condus de acesta a intrat în derapaj și a părăsit partea carosabilă pe câmpul de pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.