VIDEO | Accident cumplit la Gheghie! O maşină a luat foc după un impact cu un TIR

20349
accident mortal gheghie 20.10.2018
Foto © AlesdOnline
 

O maşină a fost cuprinsă de flăcări şi a fost distrusă aproape în totalitate, în cursul serii de sâmbătă, 20 octombrie, în urma unui cumplit accident rutier în care a fost implicat un autoturism, dar şi un TIR.

 

Totul s-a întâmplat în localitatea Gheghie din judeţul Bihor, după ce TIR-ul si o masina s-au izbit violent. Imediat după impact, maşina a fost cuprinsă de flăcări şi a ars aproapre în totalitate. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au intervenit pompierii din Aleșd dar şi poliţiştii rutieri.

Potrivit primelor informații, trei persoane nu ar fi reușit să iasă din autoturism înainte ca incendiul să ia amploare. Traficul rutier este complet blocat pe DN 1, între Aleșd și Cluj, în dreptul localității Gheghie.

Update: Accidentul s-a petrecut in zona podului, peste Valea Borod, unde un autoturism marca BMW a intrat in coliziune frontala cu un TIR, iar la scurt timp autoturismul a luat foc.

Potrivit martorilor de la fața locului, focul a fost atat de rapid si de violent, incat cei trei tineri, aflati in autoturism nu au mai putut fi evacuati si au ars de vii.

Surse din anchetă spun că toţi trei au decedat înainte ca maşina să ardă, niciunul neavând centură de siguranţă. Şoferul TIR-ului a scăpat nevătămat, dar a suferit un şoc.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.