Au reinceput intalnirile Clubului Awana la Aleșd!

349

Copiii intre 7 si 13 ani sunt asteptati sa isi petreaca dimineata de sambata intr-un mod diferit, distrandu-se impreuna cu prietenii lor.

 

received_760533570780780

Jocuri, scenete, cantece, intreceri sportive, premii si multe alte surprize. In fiecare sambata de la ora 12.00, la sala de sport a Licelului Teoretic „Constantin Serban” din Alesd, fundatia Awana Romania ofera copiilor din localitate un program care sa cuprinda toate aceste lucruri. Scopul este acela de a crea un cadru in care copiii sa se dezvolte fizic, social, cultural, relational, emotional dar si spiritual. Toate acestea in timp ce ei se distreaza si aduna puncte, care vor deveni „banuti Awana” la Magazinul de la finalul anului.

received_7605329541141752

Awana promoveaza spiritul civic, valorile și principiile moral-creștine, educația culturală, dezvoltarea personală, voluntariatul si educația prin distracție. Aceasta fundatie, veche de 66 de ani, lucreaza cu peste 2 milioane de copii saptamanal, la nivel mondial si se adreseaza si comunitatii alesdene de 4 ani.

Pariciparea la intalnirile Awana este gratuita, este necesar doar echipamentul sportiv. Informatii suplimentare se pot gasi pe pagina de facebook Awana Alesd si la numarul de telefon 0749077255.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.