Pieton acroșat de o mașină în Aștileu

575

Miercuri, 27 aprilie pe drumul județean 764, în localitatea Aștileu, un bărbat de 26 de ani, din comuna Aștileu, în timp ce conducea un autoturism înspre Aleșd, a accidentat uşor, cu partea dreaptă față a autovehiculului, un pieton.

 

În momentul acroșajului, victima, o femeie de 77 de ani, din Aștileu, se deplasa pe partea dreapta a părții carosabile, în direcția de deplasare a autoturismului.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.