Viteza, principala cauză a accidentului frontal de la Tinăud

1442
Accident Tinăud
 

Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier de pe DN1, în localitatea Tinăud.

„Astăzi (joi -n.r), la ora 07:30, pe DN1, în localitatea bihoreană Tinăud, un bărbat de 34 de ani din comuna Aușeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Aușeu, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 30 km/h nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 75 de ani din Tinăud”, a declarat Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

Potrivit medicului șef UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, cele trei victime ale accidentului rutier de la Tinăud au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Oradea. Acestea au fost evaluate medical. „Cei doi bărbați au suferit traumatisme minore, contuzii în general. Femeia a suferit un traumatism toracic mai sever, un traumatism cranian și va rămâne internată”, a declarat, dr. Hadrian Borcea.

Polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Accident Tinăud
Accident Tinăud
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.