(Video) Hoț filmat în timp ce fură dintr-un magazin din Aleșd

7311
furt magazin Aleșd
Foto captură video
 

Un hoţ a fost surprins în acţiune de camerele de luat vederi dintr-un magazin din Aleșd. Bărbatul a profitat de faptul că angajatele erau ocupate cu alţi clienţi şi a furat mai multe produse cosmetice.

Imaginile arată că individul a dat târcoale până când s-a asigurat că nimeni nu îl vede şi a furat trei tuburi de deodorant spray. Probabil hoţul nu şi-a dat seama că acolo erau 12 de camere de supraveghere iar trăsăturile lui pot fi depistate cu uşurinţă.

„Din păcate, nu este o situaţie singulară. Este pentru a cincea oară când se dă spargere în magazinul nostru. De fiecare dată, clienţii sunt bine îmbrăcaţi şi cu un aspect îngrijit, astfel că trec drept clienţi obişnuiţi.”, a precizat pentru AlesdOnline, administratorul magazinului, Vasile Brumar.

Deocamdată proprietarul magazinului nu a făcut plângere la poliţie.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.