Un loc foarte bun la clasa EXPERT, pentru aleșdeanul Avram Florin, pe traseele de la Carpath Enduro 2016

1025

Pasionaţi de enduro din toată Europa s-au adunat pe unul dintre cele mai dificile trasee din Predeal dar și din România, unde a participat si aleșdeanul Florin Avram „Adrenalină pe două roți , cel mai greu traseu din viața mea, dar a meritat . Mie îmi oferă bucurie și pasiunea aceea de a fi pe motor, adrenalina pentru mine sunt cele mai importante” a relatat Florin Avram pentru alesdonline.ro. Dupa toate traseele, Florin Avram sa clasat pe locul 5, la calasa „EXPERT CLASS”.

 

clasament-enduro-2016

Fie că este vorba de râuri de munte ori pante abrupte sau copaci prăbuşiți peste drum – toate sunt doar obstacole care trebuie depăşite dar toate acestea nu i-au descurajat pe cei peste 150 de concurenti din toate clasele, deși pare un sport doar pentru bărbați, de la an la an tot mai multe fete au intrt în competiție . Pe scurt, aceasta este filosofia celor care practică enduro, un sport extrem pentru cei care vor senzații de neuitat.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.