Telefon mobil sustras, recuperate cu operativitate de polițiștii

142

Joi, 21 aprilie a.c., polițiștii din Aleșd au fost sesizați de un bărbat de 78 de ani, din comuna  Șuncuiuș, că persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil în valoare de 100 lei.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale și ordine publică din Aleșd au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o femeie de 32 de ani, din Aleșd.Polițiștii din Aleșd au recuperat de la cea în cauză telefonul sustras și l-au restituit proprietarului.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.